Növényi alapú étrend

A helytelen és teljesen rendszertelen táplálkozásom miatt kerestem fel Angit, ami többször okozott gyomorbántalmakat. Miután kórházig jutott a dolog, tudtam, hogy változásra lesz szükségem, amiben ő segíthet. A legnehezebb számomra a reggelizés volt. Azóta már több étrenden is túl vagyok, imádok reggelizni, sőt éhesen ébredek és megszoktam a rendszerességet. Tudom mit eszem és az miért jó. Nem csak egészségesen, tudatosabb és energikusabb lettem, de még csinosabb is. Időközben vegán életmódra váltottam, ami egyáltalán nem volt nehéz, mert Angi segítségével már megtanultam milyen ételekben, milyen tápanyagok és összetevők vannak és, hogy mire van szükségem.

Úgy döntöttél kevesebb húst fogsz fogyasztani? A drasztikus változtatás kevésbé tartós, mintha a fokozatosság elve szerint haladnánk. A növényi alapú étrend a táplálkozással kapcsolatos betegségek megelőzésében kimutatható pozitív hatásai visszakereshető eredményeken alapulnak, ami kiemeli a többi divatból követett diéta közül. Egy megfelelően összeállított étrend dolga, hogy ügyeljen a hiányosságok pótlására, és a szükséges vitamin, és ásványi anyagok ellátottságra. Ezen változataival bátran megkereshetsz, illetve szívesen segítek eligazodni köztük, ha még nem döntöttél, melyik a legmegfelelőbb számodra.

Így fog segíteni az étrend az egészséges vega, vegán étkezéshez:

A programot egy közös megbeszéléssel kezdjük kb. 1 órában (akár személyesen, akár skype-on) amikor végig nézzük eddigi szokásaidat. Itt kíváncsi leszek arra, hogy mik az étkezési szokásaid, mit és mennyit mozogsz, mennyire aktívak pl. a hétvégéid.

Elemezzük az elmúlt pár napodat és egy speciális szoftver segítségével azonnal megmutatom, hogyan alakul az energia beviteled. Látni fogod, hogy mennyi szénhidrátot, zsírt vagy éppen fehérjét viszel be átlagosan.
Eloszlatjuk azonnal az általános tévhiteket, megbeszéljük az egészséges életmódhoz kapcsolódó alapszavakat, kifejezéseket, hogy tisztában legyél, mit miért csinálunk.

Elkészítjük számodra az Inbody 270 mérést, amelyből részletesen megtudod, hogy milyen a zsír-izom elosztása a szervezetednek.

A megbeszélést követően küldök számodra egy kérdőívet, amiben részletesen le tudod írni, hogy mik azok az ételek amiket nem szeretsz, illetve nem szeretnéd, hogy étrendet része legyen. Ezeket mind figyelembe veszem az összeállításkor! Felmérjük, hogy milyen étrend-kiegészítőkre lesz esetlegesen szükséged az egészséges életmód fenntartásához.

A négy hetes étrendet a legnagyobb odafigyeléssel állítom össze, receptekkel, bevásárló listával, gyakorlati útmutatóval, szélsőségektől mentesen! Nem engedem el a kezed ez idő alatt sem, minden héten folyamatosan egyeztetünk és visszajelzéseid alapján tovább formáljuk a lehető legjobbra az étrendet.

A program végén egy újabb Inbody 270 mérést végzünk el, amin tisztán láthatod elért eredményeidet, megbeszéljük, hogy mihez tartsd magad a jövőben, hogy egyszerűen és egészségesen tartsd új életmódodat.

időpontfoglalás
Növényi étrend előnyei

Ezt a programok Neked ajánljuk, ha:

– Szeretnéd csökkenteni a húsfogyasztásodat

– Vegetáriánus étrendet követnél, de nem szeretnéd kockára tenni egészségedet

– Új alapanyagokat próbálnál ki, de nem tudod mi, mihez illik

– Fokozatosan tértnél át a növényi alapú étrendre

– Ízletes recepteket próbálnál ki, amiben nem érzed úgy, hogy nélkülöznöd kell

Az időpontfoglalás menete néhány egyszerű lépésben

Válaszd ki a szolgáltatást

A legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatást.

A kategóriában látni fogod a fő programot, a szolgáltatás részben pedig az ahhoz tartozó lehetőségeket.

Kérjük fokozottan figyelj rá, hogy pontosan melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni.

Indítsd el az időpontfoglalást

Ezen a felületen van lehetőséged kiválasztani, hogy mikor szeretnél jönni a tanácsadásra.

A feltüntetett időpontok közül válaszd ki a számodra megfelelőt amikor a személyes vagy az online konzultáció elvégezhető.

A következő fülön lesz lehetőséged a megjegyzésben jelezni, hogy személyes vagy online konzultációt szeretnél!

Add meg adataidat

Add meg néhány személyes adatodat, amelyek segítségével elindítom a kapcsolatfelvételt.

A megjegyzésben tudod jelezni, ha bármilyen extra igényed van, illetve, hogy személyes vagy online konzultációt szeretnél!

Fizetési mód kiválasztása

Kettő fizetési mód közül választhatsz:

Online bankkártyás fizetés a PayPal felületén

Készpénzzel a helyszínen.

Sikeres foglalás

A foglalásod sikeres, erről egy megerősítő e-mailt kapsz.

Ezt követően nincs más hátra, mint várni a megbeszélt időpontot!