Páros étrend a fogyáshoz

Tartsd be újévi fogadalmadat!

Egészséges étrend pároknak

Szia Angi! Köszönjük a segítséget! Összesen 15,5 kg-tól szabadultunk meg 2 hónap alatt. Maximálisan elégedettek vagyunk. Egyáltalán nem “éheztünk” a diéta alatt, és neked köszönhetően sok új alapanyagot, és ételt ismertünk meg.

Az utóbbi időben kicsit jobban elengedted magad párod mellett, hiszen legtöbbször vonzóbb a közös kikapcsolódás, mint kimozdulni az otthoni kényelemből. Most viszont úgy döntöttél, – vagy épp a Párodnak szeretnél segíteni ebben – hogy itt az ideje, hogy visszataláljatok az egészséges életmódhoz, és a közös esti nassolós filmnézést felváltsa a edzés, na és persze a helyes táplálkozás.

Így fog segíteni a program, hogy egészségesek legyetek, közösen:

A programot egy közös megbeszéléssel kezdjük hárman, kb. 1,5 órában (akár személyesen, akár skype-on), amikor végignézzük eddigi szokásaitokat, és hogy mennyire vagytok aktívak, illetve mennyire tudjátok ezentúl beépíteni a mozgást.
 

Pár átlagos napot kielemzünk az elmúlt időszakból, hogy egy speciális szoftver segítségével megmutathassam, a jelenlegi étkezéseitekben hogyan oszlik el a fehérje, zsír, szénhidrát.

Eloszlatjuk azonnal a diétás tévhiteket, és megbeszéljük az egészséges életmódhoz kapcsolódó alapszavakat, kifejezéseket, hogy tisztában legyetek azzal, mi az ami számít egy étrend összeállításnál.
 
Elkészítjük számotokra az Inbody270 mérést, amelyből részletesen megtudjátok milyen a zsír-izom arány a szervezetetekben.
 
A megbeszélést követően küldök egy kérdőívet, amelyben részletesen le tudjátok írni, ki mit nem szeret, mik a közös nevezők az ízlésetekben, és a legfontosabb; mely étkezések legyenek egyformák, a főzés megkönnyítése érdekében.
 
Receptekkel, bevásárló listával, és gyakorlati útmutatóval állítom össze a 4 hetes étrendeteket a legnagyobb odafigyeléssel. Minden héten szükséges egyeztetnünk, hogy még inkább a Ti életstílusotokra tudjam szabni az étrendet.
 
Az étrend végén újra Inbody mérést végzünk, összehasonlítjuk az eredményeket, levonjuk a következtetéseket, és további útmutatást kaptok tőlem a jövőre nézve, hogyan építsétek be az életetekbe az étrendet.
 

Kíváncsi vagy miért érdemes szakértővel fogyni? Itt elárulom!

 
időpontfoglalás

Ezt a programok Neked ajánljuk, ha:

– Szeretnél pároddal egészségesebb életet élni

– Ha már nem csak a mozit szeretnétek közös programnak, hanem akár egy kirándulást, vagy akár a közös főzést is, amit mindketten élveztek, és szerettek

– Úgy érzed, hogy elkényelmesedtetek a kapcsolat alatt és ez meglátszik a külsőtökön is

– Új színt szeretnétek vinni az étkezésekbe és feldobnátok a hétköznapokat.

Az időpontfoglalás menete néhány lépésben

Válaszd ki a szolgáltatást

A legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatást.

A kategóriában látni fogod a fő programot, a szolgáltatás részben pedig az ahhoz tartozó lehetőségeket.

Kérjük fokozottan figyelj rá, hogy pontosan melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni.

Jelöld ki a megfelelő időpontot

Ezen a felületen van lehetőséged kiválasztani, hogy mikor szeretnél jönni a tanácsadásra.

A feltüntetett időpontok közül válaszd ki a számodra megfelelőt amikor a személyes vagy az online konzultáció elvégezhető.

A következő fülön lesz lehetőséged a megjegyzésben jelezni, hogy személyes vagy online konzultációt szeretnél!

Add meg adataidat

Add meg néhány személyes adatodat, amelyek segítségével elindítom a kapcsolatfelvételt.

A megjegyzésben tudod jelezni, ha bármilyen extra igényed van, illetve, hogy személyes vagy online konzultációt szeretnél!

Fizetési mód kiválasztása

Kettő fizetési mód közül választhatsz:

Online bankkártyás fizetés a PayPal felületén

Készpénzzel a helyszínen.

Sikeres foglalás

A foglalásod sikeres, erről egy megerősítő e-mailt kapsz.

Ezt követően nincs más hátra, mint várni a megbeszélt időpontot!